Gezi Bedduası

Lanet bir durumdayım şuan,sayıp sövmemek uğruna kendimi nasıl tuttuğumu tahnim dahi edemezsiniz.Berkin'in,Mehmet'in,Ali İsmail'in ve diğerlerinin acısı içimde.Tanımadığın insanlar için ağlamak tuhaf,sana yardım edenleri kurtaramamışsın gibi hissetmek de böyle.Şimdi izin verirseniz dostlar,bir bela okuma vakti geldi de geçti;
Gezi Parkı olaylarında insanların şehit düşmesinde,yaralanmasında en ufak payı olan polislerin,polis müdürlerinin;onların cezasız kalmasını sağlayan avukat,savcı,hakimlerin;tüm bu olayların başlamasının sebebi olan ve kendi polislerine bunu emreden hukukçu,siyasi ve bölücülerin topunun Allah sittin sene bin belasını versin inşallah!

Beddua etmek günah belki,ama;özür dilerim Allahım,tutamadım kendimi.
Şu an canımdan can gitmiş gibi hüzünlüyüm;çünkü oradaki Berkin'di belki,ama birgün ben olmayacağımın,birgün siz olmayacağınızın hiç-bir-garantisi-yok!

Ama bugün başka birşey dileyeceğim Allah'tan,dünya barışı istemeyeceğim,zaten kötülerle barış yapmak imkansız,hele ki etrafımızda bunca kötü varken;ben sadece mazlumun hakkını isteyeceğim Allah'tan,ona ah ettirenlere gerekeni yapmasını.

İçim rahat,çünkü Allah herkesin layığını bilir;onlar ondan korkmasa bile,o yine ağzının payını verir.

Bu zulüm ne zaman bitecek diyenler var,bitmeyecek.Hiçbir zaman azalmayacak dünyadaki kötü nüfusu,asla dünyanın tamamı iyi olamayacak.Ama bizler savaşacağız,her ne olursa olsun;Ali İsmail gibi,Berkin gibi savaşacağız.

Bizleri korkutmaya çalıştılar,gözaltılar yaptılar ki tweet atmayalım,birleşmeyelim.Ama gözüm karardı,artık ne olursa olsun;en fazla ne olur,en fazla Berkin gibi şehit düşeriz...

0 Yorum:

Yorum Gönder