Çalışmıyor Muyum?

Bıktım artık bu palavralarınızdan be,hep aynı şeyleri geveleyip durmaktan başka bir bildiğiniz yok.Sizi gören de beni serseri sanar,öylesine bir muamele yapıyorsunuz ki buna ben bile inanmaya başladım neredeyse.Öyle bir laf ediyorsunuz ki sanki ben en ufak bir ders çalışmayıp ömrümün 24 saatini bilgisayar başında ya da uyuklayarak geçiriyorum.Ama anlaşılan siz öylesine körelmişsiniz ki bir gün olsun tam olarak nelere yaptığımın farkına bile varamamışsınız.

Bir bildiğiniz ise beni yazılarımdan vurmak sadece,yok neymiş efendim çok yazı yazıyormuşum bilmem ne.Gören de beni her saniye birşeyler yazan bir psikomanyak ile bir tutacak sayenizde.

İşte en çok sinir olduğum da bu aslında.Hani bir gün okula gitmezsin ya,onlar da sanar ki sen bütün gün evde keyif çıkarttın.Ya da evde olmadıkları sürede tabiri caiz ise köpekler gibi çalışırsın,tam iki dakika uzanmaya kalkıştığında ise her ne tesadüfse hemen eve geliverirler.O düz mantıklı işleyen sabit beyinleri de her nasıl oluyor ise sizin çalıştığınıza değil de onların evde olmadığı sürenin tamamı boyunca dinlendiğinize inanabilecek kapasitededir.

Bana adaletten söz etmeyin ya,bir de bana hiç çalışmıyor ve sürekli hovardalık yapıyormuşum gibi davranmaya bir son verin.
Ben bunu hak etmiyorum ya,siz yine beni şu okuldaki lanet tiplerden sanıyorsunuz.Hani vardır ya,geleceği hakkında hiç bir kaygısı,fikri veya hedefi olmayan düz kereste parçaları.Beni onlarla bir tutamaz ve ne kadar az olursa olsun çalıştıklarımı göz ardı edip hepsini tek kalemde çöpe atma hakkına sahip değilsiniz!

0 Yorum:

Yorum Gönder