Zannettiler Ki

Zannettiler ki unuttum,sandılar ki bıraktım,bıktım,sevmiyorum,nefret ediyorum sandılar.Ne bilecekti ki onlar;sözde''biz de yaşadık''derler ya,''Seninkiyle benimki bir mi?!''diyemeyip susarsın sen de.Laf anlatamazsın,çünkü yaptıkların mantıklı olsa bile onların mantığı farklıdır.

Açık ve net uyuz oluyorum,bunu saklamaya hiç mi hiç niyetim de yok.Sen diyorsun ki vazgeç,uğraşma vb.Ama hata da bende,bende ki sana da dönüp''Vazgeçebileceksem,uğruna birşey yapmayacaksam bunun adı aşk değil olsa olsa hıyarlık olur!''diye..!
Hayır cidden de kimsenin birşey bildiği yok ve daha da kötüsü hepsi de inkar ediyor bunu.Güler misin ağlar mısın diyeceğimiz türden trajikomik ve saçma salak bir durum bu.

Hasta oluyorum ya,türlü türlü bilincin aynı şey karşısında hem bu kadar farklı hem de bu kadar bir fikirlere sahip olabilmesi ve de bu durumun sonucunda yine sadece benim ortada kalıyor olmamı ne açıklayabilir?

Ben bile açıklayamadığım,bundan kelli kimseler de açıklayamaz bana;çünkü aşk ortaktır,ama farklı farklıdır.Farklı aşkın farklı yaşamı,açıklaması der geçerim ben buna,ama isteyen de kurcalamakta özgür tabi...

0 Yorum:

Yorum Gönder