Sensiz Olmaz

Yok yok ben sensiz yapamayacağım;başından beri biliyordum ve inkar etmedim de,zaten bu yüzden ya herşey.Kabul sen benden hep bir adım uzaktın,yani uzak olmasan bile istediğim gibi yakın değildin;ama yine de sensiz geçecek onca güne uyanacak olmak zor.Yüzünü son bir kez görebileceğime seviniyorum,ama son bir kez olması dağlıyor içimi.
İşte benim,seni seven adam;ve yine onca şeyden sonra bir gün daha aynı sensizlik.Ben ve keşkelerim başbaşayız,senin elinde olan keşkelerim.

İyi ki hayatıma girdin be melek;iyi ki varsın,yanımda olmasan bile içimde,en derinimde varsın.Pişman olmadım ben asla;bundan seneler sonra yine sen olsan,yine seni severim ben inan.
Senden şaşmam ben,onlar istediğine inanır ama ben gerçeği bilirim;bu sevgiyi hak etmediğini söyleyenler,bana kötülük yaptığını söyleyenler,seni suçlayanlar,beni buna inandırmaya çalışanlar var etrafta.Hepsini biliyorum ben,adım gibi biliyorum;hepsinin de defterini dürümesini bilirdim ama onları ona bırakıyorum,ben zaten seninim de sen bana kalasın.

Yani ben gitsem de papatya,sen bende kalacaksın kusura bakma.Zaten öyleydin ama bundan sonra da dört mevsim satırlarıma baş tacı ettiğim yine sen olacaksın,adına tatlı bahar akşamlarında usul şiirler karaladığım,yazın deniz kenarında gökteki o en parlak yıldıza bakıp adını andığım,her kış vakti karlar ve sonbaharda yağmurlar yağarken düşlediğim de,her gece rüyamdaki ve gündüz hislerimdeki de sen olacaksın.

Benle değil belki,ama emin ol ki mutlu olacaksın;şu dünyada en çok hak edenlerdensin sen mutluluğu,hem ben de hak etmiyor muyum her ne kadar göremesem bile senin yüzünün güldüğünü bilmeyi.Benle ya da bensiz,senin biryerlerde birileriyle mutlu olduğun hissi değer işte herşeye.

Şimdi gidiyorum,gözlerim yaşlı;sen için,yalnız sen için yanıyorum.Ama değdi,iyi ki sevmişim seni diyorum,iyi ki sana adamışım aşkımı.Aşkın yanlışı yoktur zaten,ama doğrudan da doğrusuydun sen.Sana aşığım,deli gibi olmanın aksine aklın ve mantığın yetemeyeceği kudrette.
Umarım okumuşsundur kitabımı,ya da okursun;bu sayede daha iyi anlarsın,sana karşı hissettiğimin tam olarak ne olduğunu.Son bir sözüm de bu olsun;umarım sen de birgün seversin beni,daha da söze gerek kalmaz o vakit...

Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda | izlesene.com

0 Yorum:

Yorum Gönder