Harabe

Gönül dediğin bir harabe,her yanı yıkık dökük bir berduş yuvasından başka birşey değil.Onu bu hale sen getirdin,içine soktuklarınla getirdin.Küçükken yabancılardan birşey almayarak yetişmedin mi sen,öyleyse ne diye aldın hayatının ortasına.Diyecek laf bulamıyorum sana be kardeşim,bu sırf senin saçmalamandan kaynaklı;yazık ulan sana,vallahi yazık.

Kendine dahi acıyacak durumdasın be şuan;peki kimin için,sadece sen zannettiğin bir o,sadece sen zannettiğin bir hiç için.O seni hiç etmedi be üstad,kendini kandırma ki o zaten hiçti.Ama illa ki birşeylerin hiç olması gerekiyorsa eğer;bana kalırsa ne sen ne de o,hiç olması gereken''siz''diniz.

Hoş ki zaten bir hiçten ibarettiniz siz,siz olmadınız iyi ki;buna da şükret be peder,ya bir de''bir''olsaydınız.Her işte bir hayır dedikleri bu olsa gerek;er ya da geç,ama kesin bir hayır ve selamet...

Canının sıkkın olduğunu söyleme sakın bana;onun için sıkılmana hacet yok,sen ki sadece kendini azarlayabilirsin.''siz''için zaten sıkılamazsın,çünkü olmayan birşeye sıkılmak,olmaması gereken birşeyin yokluğundan istifade etmeyi güçleştirmekten başka birşey değildir..

0 Yorum:

Yorum Gönder