Bencil Miydim Acaba

Bazen düşünüyorum o günü,o gün sözde''seni düşünüyorum''maskesi altında fark etmeden dahi olsa bir bencillik mi sergiledim diye.Çok düşündüm ben bunu,ama anladım ki bunun cevabını verebilecek olan kişi ne ben ne de senden bir başkası.
Sen onu seviyordun,o da muhtemelen ki seviyordu seni;öyleyse daha ne hacet,son bir güzellik yapıp bana yakışan şekilde fiziksel ve zihinsel açıdan senden uzaklaşmak en iyisiydi.Ama yine yapamadım ki ben,çünkü daha önce sana da söylediğim gibi;bu aşk bitmeyecek işte,iyi veya kötü algıla ama ben bile bitiremem işte bunu,sen bile bitiremezsin.

Bitmesi gerekirdi ama aşk işte bu;bitmesini bekleyenlerde çünkü asıl hata,aşkı sevgiyle bir tutanlarda çünkü.
Bitmeyecek lakin geçecek,o ki bir hiç olmasa bile çok aza inecek.İnsin istemedim ben,sen bile istemedin aslında;senin de tek bir isteğin vardı ki mutlu olmak,amacımız ortaktı.İstemsizzce araya girdi kalbim,sonrasındaysa kaş yapayım umuduyla çıkan o gözlerle doldu ortalık...

Farklı olması gerekir miydi bilmiyorum ama ikimiz de bunu istedik;biz ki iki farklı,''farklı''yı istedik,farklı farklıları istedik...

1 Yorum:

  1. Aşk insanın duygusallıkta uç noktalar götüren bir olgudur. Ama bunun karşılıklı ve dizginlenebilir olması gerekir. Yoksa insanı istenmeyen yönlere götürebilir. Ve en önemlisi kalp Allah' a aittir. '' Ben ancak mümin kulumun kalbine sığa bilirim'' diye ifade buyrulmuştur. Bu nedenle neyi seversek sevelim Allah adına sevmeliyiz ki bunun bir manası olsun. Alptuğ yeğenim bunları da dikkate alırsan sevinirim.

    YanıtlaSil