Deliden Korkan...

Var mısınız dostlar,bu amansız,saçma ve mantıksız yolda benimle dur durak dinlemeksizin adım atabilecek kadar beyin yoksunu insanlar olmalı aranızda değil mi?

Bizim öyle insanlara çok ihtiyacımız var aslında,çünkü sadece beyni olan ama kullanmayı bilmeyenler getirdi bizi bu hale;tecavüzcüler,katiller,sapıklar,keşler,alkolikler ve çok dahası.Bu adamların hepsinin de beyni vardı;ama toplumun o öve öve bitiremediği beyin ve zeka idi aslında onları bu yola sapmaya ikna eden.
Delilerden korkmamalısınız dostlar,çünkü ne de olsa deli olduğunu bildiğiniz için biraz olsun temkinlisinizdir;peki ya yanı başımızdaki delilere ne demeli,ya da üst makamlardaki sözde''aklı başında''olan delilere.

Bu da bizim kabahatimiz tabi,çünkü biz Türk halkı tarih boyunca hiçbir ecdadımızın sergilemediği kadar gerzekçe bir tavırla bu''akıllıları''başımıza getirdik;onlar da ne yapsın,elbette ki ağzımıza...
Doğruya doğru,bir kişi de önüme dikilip yalan desin bakiyim;yemin ederim alnını karışlarım onun,böyle de yüzsüzlük olmaz ki be bilader.

Suratına tükürene şükredecek derecede bir zihniyet çoğunluk olmuş,oysa ki insanlar hala delilerden korkuyor.Ama asıl bu yapılan akıl kârı değil aslında;sizi deli eden deliler değil güzel halkım,akıl sandığınız delilik uğruna yaptığınız''akıllılıklarınız''

0 Yorum:

Yorum Gönder