İyi Seçeceksin

Sağında solunda dolanan adamları iyi seçeceksin;kardeşim dediğin adamı da sağ kolum dediğin adamı da bileceksin.Günü gelir en ufak birşeyde sırtarır bilmem kimin çocukları.Mesaj olsun bu birilerine;

Benim yapabileceklerim güç kuvvetten ötedir,ayağını denk alacaksın evvelden.Haa yere sermesini de bilirim o başka,ama işe yaramaz tabi.Şantajı sevmem,gerekmedikçe kullanmam da.Zaten o işin basit kısmı tabi,başlangıç.Senin unutmaman gereken şey benim sınırsız olduğum,öyle senin gibi 3-5 serserinin koyduğu kuralların ötesine gidemeyecek olsaydım bana Alptuğ demezlerdi.En fazlasına hazırlıklıyım ben,işte bu yüzden yenemezsin beni.Rezil et,etrafımdaki herkesi al benden,adli birşeyler yap mesela ama hiç birşey olmaz bana.En sonunda öleceğiz hepimiz,tıpkı olması gerektiği gibi;hapiste ölmek ya da evde ölmek birşeyi değiştirmez.Kimleri rezil ettiğim oldu,ayağıma kapandırttıklarıma şahit pek çok kişi.Arkamız var tabi bizim,belli bir camiamız,bilenlerimiz var.Eğer beni bilemediysen git bana en uzak olan adama sor beni,bol bol anlatır sana.
Her ne yaparsam yapayım hiç bir zaman birileri kadar puşt olmadım ben,öyle bir anlık sinirle ağıza alınmayacak şeyleri tek celsede kusmadım içimden.Ama diyorum ya,yeri gelir ben de vazifesiyle yaparım.Sen sanır mısın ki bizim ağzımız laf yapmaz.Öyle bir yapar ki,sen bile ... ... ... yani.Diyecek birşeyim yok,okurlarımın yanında terbiyemi bozarak küçük düşemem.Dünyanın her tarafından her saniye takip ediliyorum,istesem seni tabiri caiz ise donuna kadar ifşah edip tüm âlemin maskarası da yapardım ben.İnsanlığıma ver işte,bir daha da dibime yanaşma!