Kırılırsa...

Öncelikle kimseyi suçlamadığımı bildirerek başlamak isterim sözüme,evet kimseyi suçlamadım.Bildiğim,tanık olduğum ve bir şekilde bana iletilen duyumlar var.Ben bunlara göre hareket edip müdahale etmek zorundaydım elbette,peki ya siz olsanız ne yapardınız?

Birisine veya birilerine kesin olarak söylemiyorum,kimseyi hedef olarak görmüyorum bu iyi bilinsin.Sadece tek birşey söylüyorum,tek ve küçücük birşey;eğer o kızı üzecek olursa birisi-babamın oğlu dahi olsa-ben buna sessiz kalmam.Benden kimse bunu beklemesin!Bazıları diyecektir ki''Sen kimsin be kardeşim?'',onlar da haklılar tabi ama ben de haklıyım.
Benim tek isteğim onun kırılmaması,onun o muazzam kalbine gölge düşürecek bir üzüntü yaşamaması.Kim ne derse desin zerre umurumda değil;''onu''kıranı,ben''kırarım''!

İnsanlar beni düşünebilir,elbet ki buna diyecek sözüm yok;lakin kimsenin benim için benim yerime herhangi birşey yapmasını da göze alamam.Her ne olursa olsun,iyi veya kötü amaçlı ne olursa;onun üzülmesine asla müsade etmem.
Kelimelerinizi,cümlelerinizi iyi seçmeli ve de gerçekten ne yapıyor olduğunuza iyi dikkat etmelisiniz.Bilin ki bana yapacağınız en büyük iyilik,ona vereceğiniz küçücük bir mutluluk;bana yapacağınız en büyük kötülük ise,ona hissettireceğiniz en ufak bir kötü his.

Bazıları herşeyi bildiğini iddia ediyor ya mesela,mutlak bir yanılgı içerisinde onlar.Bir kere onu yargılamak o bazılarına düşmez,bu tamamen beni hiçe saymak olur ve bariz hakaretten başka birşey değildir.Kimse onu suçlayamaz benim için,kimse onun bana zarar verdiğinin lafını dahi edemez.Ben neyim burada,bostan korkuluğu falan mı sanıyorsunuz siz beni☺Şaka bir yana ne olup bittiğini en iyi ben bilirim,hele ki mevzu bensem;kime ne yapmam gerektiğine de ben karar veririm,şayet bu bahsettiğimiz gerçekten benim hayatımsa...

Şimdi son bir rica daha;kim varsa gitsin özür dilesin,kendini bilen bana söylemese bile biliyordur ne de olsa...

0 Yorum:

Yorum Gönder