Gerçek Yanma

Bugün birşey farkettim kendimde,psikolojik birşeyin çok daha ötesinde muhtemelen.Hani eskiden de derdim tabi de,mecazın gerçeğe dönüşebileceği aklımın ucundan geçmezdi.Nasıl anlatsam sizlere;
Mesela geçmişteki bir anı canlanıyor gözünüzde,1 saat veya 1 yıl önceki.Eğer bu anı kötü bir anıysa ya da O'nunla ilgiliyse başlıyor sorun,ciddi ve son derece gerçek bir his canlanıyor sol göğsümün derinlerinde.Hemen bir elim kalbime gidiyor,dinmiyor ama hafifliyor o zaman.Sonra ise ağlıyorum;acımasına değil,acıyabilmesine.

Doktora da gittim-ki o zaman bu his o kadar yoktu-;antidepresan verdi,ama bugün 5. gün ve hala etkisini görmedim,gördüysem de yetmedi diyelim.
O hissi açıklamak ne mümkün;acı gibi,sızlama gibi,ağrı gibi,yanma gibi,irkilme veya huylanma gibi ama hiçbiri gibi de değil.Yaşarken çok gerçekçi,sanki fiziksel gibi;ama sonra anlıyorsun sadece bir his olduğunu.

Aşkın acı,ızdırap,mutsuzluk,hüzün,keder,üzüntü,yorgunluk olduğunu ben de biliyordum;ama bu kadarını değil ben,kimse tahmin edemezdi.
Son dönemde kaçmaya başladım arabeskten,hüzünden,duygusallıktan;kaçtım kaçmasına da biryere kadar tabi,şimdi yine beraberiz.Zaten bir müzikler,bir dizeler ve bir de ben varız.Ama müziklerin arttırmaktan başka bir bildiği yok bu hissi,dizeler desen sadece boşa çırpınmak gibi birşey;ben ise daha kötü,ne yaptığımdan bile haberim yok...

0 Yorum:

Yorum Gönder