Türkiye için Felsefe

Felsefe Bölümü istediğim için ben de bu mevzuya tepkimi koyarım arkadaş!

Ahlak diye de birsey var değil mi?Yahu el insaf be abi. Geleceği parlak yüzlerce genç var bu bölümde,ülkenin düşüncesine yön verecek ve düşüncesine katkıda bulunacak gençler...

Çocukken de"Felsefe okuma, işsiz kalırsın!derlerdi bana.Gerçekten böyle saygın bir dalda okuyanların toplumda böylesine düşük statüde yer almaları ülkemiz için açıkça"yüz karası"bir durum,bence bu işlerin başındakiler utancından yerin altına girse yine azdır!

Siz nasıl insanlarsınız da düşünce birimini küçümseyip yok sayacak kadar cahil olabiliyorsunuz.Üstelik yine sizsiniz bu memleketin halkını bir bir koyun yerine koyan; şanslısınız, kimse de size demiyor ki"Bu ne perhiz ne lahana turşusu be kardeşim?!"

Şu ülkede bazı siyasiler bile doğru düzgün düşünme yetisinden mahrum iken düşünebilen ve bu uğurda emek harcayabilen gençler varken resmen tüm bu emekleri çöpe atmanız en çok da sizin için kötü.Çünkü düşünen halk bu yaptıklarınızı asla unutmaz ve unutmayacak!

2 Yorum:

  1. Bu yaşta bunların farkında olabilmen büyük bir ayrıcalık, seni ve kocaman yüreğini tebrik ediyorum. Umarım sen ve senin gibiler olarak çoğalırızda bu ülke rahat bir nefes alır.

    YanıtlaSil