Gözyaşlarımızı Bitti Mi Sandın?

Yayınımızın başlığı ile aynı olan bir şarkıyı da alt kısımda sizler ile paylaştım,MFÖ grubunu çok severim.

Bu gece de biraz eskilerden gidelim,klasik takılalım istedim dostlarım.Yine her zamanki gibi içimde bir hüzün,bir melankoli hali ve de olmazsa olmazım bir parça yalnızlık ile tabi.

Özlem,ah o gözü kör olasıca özlem işte.Özlemek çok başka birşey,hatta neredeyse uğruna 2. bir kitap çıkartacağım kadar da mükemmel.
Ama artık özlemek istemiyorum be arkadaş;tamam özlediklerim bu saatten sonra gelmez ben de biliyorum,ama en azından artık başka birisini,yine gelmeyecek birisini bu denli özlemek,sevmek istemiyorum.

Buna gücüm kalmadı dostlar;gerçi zaten yoktu ama iyice bitti,ben de bittim,herşey de bitti şu son dönem.O hiç yoktu,zaten her şey de o yokken oldu.Onu özlediğimden olmadı,olduğundan da özlemedim;özledim,oldu ve bitti.

Bu kadardı işte,3 kuruşluk şu hayatta hepimizin,bütün bir insanlığın yapabildiği sadece bir arpa boyu kadardı.Ne yaptık biz,anca yaşadık işte,anca sevdik,özledik,üzüldük.Sonra benim gibi birkaç manyak çıktı ve yaralarını tekrardan deşme pahasına bunları bir bir yazmaya başladı;sonrasında ise sizin gibi manyaklar çıktı,okuyup yalnızlığına yalnızlık,derdine dert kattı...

Şimdi ise bütün deliler,bütün psikopatlar bir arada;üstelik,kendine''akıllı''sıfatını takabilecek derecede küstah olan''diğerlerinden''çok daha zenginiz gönlümüzden...

2 Yorum:

  1. Evet ,insanoğlu sever, özler tüm duyguları yaşar. Buda onun insan olma gereği ve diğer varlıklardan ayıran en önemli unsurudur. Şunu da unutmayalım ki insanın yaradılışının bir gereği vardır. Hiç kimse vazgeçilmez, olmazsa olmaz değildir.
    Bu nedenle insan sınırları aşmadan insanlığı gereği çeşitli duygular yaşar. Ama duracağı yeri de bilir. Umutsuzluğa ve olayları arabeske bağlamadan mutluluk içinde yaşamalıdır.

    '' insan yaşadığı anı değerlendirmeli ,geçmiş bitmiş gelecek ise belirsizdir.''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın amca, çünkü aksi takdirde tüm bu insanlık unsuru olgular birer"sapkınlık"derecesine varacak ve bununla birlikte kişinin manevi ve ruhani sıkıntılara girmesinin yanı sıra çevresindeki insanlar da bu durumdan bir hayli olumsuz etkileneceklerdir...

      Sil