Kaç Tane

Hepimiz birer insanız,gerçekten birer insanmıyız peki.Birden fazla olamazmıyız,zaten birden fazlayız.Örnek olarak ben mesela;

İyi Ben:İnsanlara iyilik yapmayı severim,çoğu zaman''Keşke bir insanın hayatını kurtarsaydım''deyip iyilik yapınca yaptığı kişinin suratındaki mutlulukla mutlu olan biriyim.

Gıcık Ben:Kötü niyetimden değil hem biraz eğlence olsun hem de birlikte neşelenelim diye.Kabul ediyorum bazen amacımın dışına çıkıp karşımdakini mutsuz ettim.Kimi mutsuz ettiysem özür dilerim.

Komik Ben:Arada sırada komikleşirim,bir ilham gelir bazen çok komik olurum.Ama o ilham olmadan komiklik yapmaya çalışınca karşı taraf benim şapşal veya salak olduğumu düşünür.

Romantik Ben:Sevdiğimin herşeyin en mülkemmeline layık olduğuna inanırım ve olabilecek en güzel şeyi yapmaktan asla kaçınmayıp şık ve sürprizler yapmayı severim.

Duyarlı Ben:Nerede toplumsal bir olay var,ben oradayım.Tam olarak destek olamasamda sosyal medyadan ve başka mecralardan olabildiğince destek veririm.(Örn:Gezi parkı,Fizyoterapistlerin eylemi,Mısır ve Suriye olayları)

Melankolik Ben:Genellikle bu halimi sergilerim çünki ben diğerlerinin bildiklerinden fazlasıyım.Ben böyle mutluyum,yani mutlu değilim ama mutsuzluğu daha iyi yaşıyorum böyle.

Asi Ben:Aslında asilik sayılmaz bu.Birileri bana ard arda fikirler sunuyor ve ben de çoğunu veya hepsini reddedince(Bazen kabaca) adım asi'ye çıktı.

Fedakâr Ben:Değer verdiğim kişiler için değer verdiğim şeyleri(Eşyalar)feda etmekten kaçınmam.Çünkü;Maldır gelir geri,dosttur kaybetmemeli

Hepsini birleştirince ben çıkıyorum işte,belki daha fazla ben var ama benim hatırladıklarım bu kadar.Unuttuğum Ben'lere selamlar ☺

0 Yorum:

Yorum Gönder