Nasılım

 
Aylar yıllar sonra ne hikmetse birdenbire gelen "nasılsın"lar... Nasıl olayım işte, "bıraktığınız gibi", zaten siz de muhtemelen bunu duyup keyiflenmek için yazıyorsunuz veya işiniz düştü; düşen işinizi yapacağımdan da eminsiniz kanımca, sevgiden yapıldığımı biliyorsunuz çünkü ama bilmediğiniz bir şey var. Kürkçü dükkanının sahibi kürkçü var ya, o vefat etti, dükkanı da kapattılar dolayısıyla. "Aaa ne zaman?" diyenleri duyar gibiyim. Dün. Geç kalmak için tek bir dün yeter zira.

Nasıl olmam gerekir sizce? ÇOK MUTLU mu? MÜKEMMEL? DESTANSI mı yoksa? Hadi nasıl olayım onu da siz belirleyin, hatta size nasıl davranacağımı da siz seçin temelli, affedeyim hemen, özür bile dilemeyin canım ne gerek var ki aaa!

Ulan şaka bir yana hepiniz o kadar it gibi salaksınız ki, harbiden pişmansanız bile -Kİ HİÇ SANMIYORUM- onca zaman sonra etmeniz gereken ilk cümlenin NASILSIN olduğu konusunda hemfikirsiniz.
Nasılsın benim lafım lan, hiçbirinizin umurunda dahi değilken her öyleyim sanışımda her Allah'ın günü sizin iyi, mutlu oluşunuzdan zevk aldığım için size sürekli sorduğum bir soruydu bu?

Gerçekten bilmek istiyorsanız, iyi falan değilim, "nasıl" olacak biri bile değilim. Şimdi vicdan mastürbasyonuna devam edebilirsiniz, şayet mevcutsa.

0 Yorum:

Yorum Gönder