Dönebilsen De


Dönebilmekle de dönülmüyormuş desem "Ne diyor bu?" diye gülersiniz doğal olarak. Ben de gülerdim, bir zamanlar, belki, bilmiyorum. Bildiğim bir şey var evet, hatta altında eziliyorum; dönebilsek dediğiniz yere dönseniz de biraz burada kalıyorsunuz a dostlar, vallahi öyle. Hani içiniz çekmiyor, bir zamanların o en güzel şeylerini canınız almıyor. Kolay olmadığını ben de bilirdim de, istemeyeceğimi...

Her şey tamam olsa insanın hevesi, kursağının mezarlaştığı hevesi gidince asıl gerçekten sönüyormuş gözlerinin feri. Yanisi sen istediğin kadar iyi ol, hoş ol, kabul et, sindir, affet, geçiştir ya da her ne dersen artık... Bir bugün olmuyor işte tekrar o günler. Hoş, bugün bile bugün değil ya uzun zamandır, neyse.

Git işte arkadaş, öyle bir kovuk yaratıp girmeye çalışma geçmişte ben gibi; denemiş ve hep de yakınken yenilmiş biri olarak söylüyorum. Tamirlik değildir bazı şeyler, düzeltip devam edemezsin, daha iyisini isterdin biliyorum, seni en çok ben anlıyorum ama lütfen at gitsin. Dönebilsen bile en başa, bil ki tadı tuzu yok artık, en önemlisi de "olmayacak", ne yaparsan yap olamayacak özür dilerim... Kimse dilemedi muhtemelen, o yüzden ben dilemek istedim.

Dön arkanı çek git, bırak patlasın, şansın varsa bari biraz ısınırsın.

0 Yorum:

Yorum Gönder