Duyulmayan


Keşke aynı olsaydı arkasında olmakla yanında olmak bir şeyin, gerçi toplum öyle sanıyor ama değil işte.
Bu yüzden yalnız olduğumu söylüyorum ben, bugün bana herhangi konuda destek çıkacak onca insan olsa da bir değil be okuyucu. Benimle yürümüyor ki onlar, aynı yolun yolcusu değilim kimseyle. İkinci bir yarım yok benim, benden parçam yok yeryüzünde. Hani herkes varken bile eksik ya bir şeyler dost olsun aşk olsun; niye eksik, ben biliyorum.

Beraber sanıyordum kendimi çünkü, hani birine yürürken laf anlatıyorsundur da bir bakarsın geride kalmış o, kendi kendine konuşmuşsun; düşünürsün ya nereye kadarını duydu diye, işte beni hiç duymamış hiçbiri. Geldiğim her yere hep bir başıma gelmişim. Yarın öbür gün bir yerde söylesem aynını, bana egoist derler, ağlanacak halimle övünüyorum sanarlar.

Ben o hiç duyulmamış adamım okuyucu, nerden yakarsan yak, kimi gösterirsen göster etrafımda; bil ki bir süredir, bitmeyecek bir süredir yapayalnızım. Üstelik de her şey beraber anlamlıyken.

Onlar öyle mi oysa, her şeyin tadı damaklarında kalacak kadar birler, sesler, nefesler. Bir bendim fazladan, bir ben dibi tutmuş. Şimdi her şey kemikleşmiş, başta bu yalnızlık, tut ki denedi kırdı bir deli, kırığın batacağı yine ben. 

0 Yorum:

Yorum Gönder