Nar Siz


Neyin iyi neyin kötü olduğunu seçemiyorum artık okuyucu. Öyle kıymet verdiğim insanlar öyle anlatılmaz bir hızla değişti ki. Kimseye güvenemiyorum, ufacık, incir çekirdeğini bile doldurmayan şeylerden herkesin kafamdaki imajı kökten değişiyor. Ama bunu ben yapmıyorum okuyucu. Senelerce değiştiklerini bal gibi bildiğim insanların değişmediğine, sorunun bende olduğuna inandırdım ya, şimdi ise en ufak bir hareketinden bile "acaba o da mı değişti" diye soğuyorum insanlardan.

Herkes sadece bir anda o kadar bambaşka olabiliyor ki, esasında sen de dahil olmak üzere okuyucu, hiçbir Allah'ın kuluna sempati besleyemiyorum. Hani çok iyi tanımadığın biri araba sürerken gözlerini kapatamazsın ya... Öyle işte.

Belki bunun adı paranoyadır ama bunu kendime ben yapmadım. Geçmişim koca bir yalan tarlası, tüm o mutlu ve birlikte günler, edilen güzel sözler, dostlar... Hiç kere hiçmiş, hayatımda değer bildiğim her şey.

Ben narsist değilim okuyucu, sadece kendimden başka yaslanabildiğim bir şeyim kalmadı ve olamaz artık. Çok geç okuyucu. Benim için çok geç.

0 Yorum:

Yorum Gönder