Güzel Sevmeler

 Ne kaldı o güzel sevmelerden okuyucu?

Varsa yoksa yürümekmiș, flörtmüș saçma sapan adetler türedi. Bizzat sana soruyorum: En son ne zaman birine bir şey hissederken kalbin yerinden çıkacak gibi oldu? Yoksa sen de mi "O kadar da değil!" diyerek kendini basit, duygumsu ve yüksek ihtimalle yakında sonlanacağı bariz yavan his ve ilişkilerde mutluluğu bulmaya adayıp kayboldun?

Ne bir ses ne haber şimdi
Kaybolup gtti güzel sevmeler
Ufukta mı hala masum sebepler
Yalnızlık mı yoksa düşen payıma

Hadi itiraf edelim birlikte:
Güzel, sakin, yavaş sevmeleri unuttuk... Zarar görmemek adına derin şeylere körelttik kendimizi, sığ duygularla yürütmeye çalıştığımız ilişkiler baş gösterdi. Temasa çok anlam yüklediler, öyle ki ben öpüşmesiz, sadece kalbii olarak hayli yüksek bir aşkın hesabını kurarken adımı hayalpereste çıkardılar... Çırpındıkça battık itiraf et.

Uzun uzun bakışmalar, açılmaya cesaret edemeyip heyecanla geçen haftalar... İncelik namına ne varsa çekip vurduk adeta; satır satır, hesap ede ede sevmeler kalmadığı gibi öyle yapanı da alaya aldık. Hadi aşk bu, sevgi bu oldu diyelim yazık ki... Peki ya ben n'olacağım? Zira bilirim kırılgan kaderi diye bir şey vardır, yapamaz kendi gibi olmayanla. 

0 Yorum:

Yorum Gönder