Burda Değil


Hiçbir şey burda değil ki...

Bir şeyler, birileri; en yakında da olsalar burda değiller işte. Sen de beni anlamıyorsun okuyucu, zaten ben de çok uzun zamandır sadece içime atmamış olmak için yazıyorum ya... Hiçbir zaman karşılığımı bulamayacağım biliyorum, hiçbir anlamda. Her şeyle aramda bir milimetre dahi etmese bile bir cam, bir şey sanki ve o her ne kadar ince dahi olursa olsun sadece varlığı dahi yetiyor beni uzak kılmaya.

Burda değil kimse, bir ben burdayım, hadron çarpıştırıcısına maruz kalmış bir pinpon topu gibi düşüncelerim ve duygularım, bir gün kafatasımı delesiye dek ordan oraya vuruyor içimde zerre yitirmeksizin hızından. Kimse orda değil, kimse oralı değil, olsalar ne değişir.

Birilerinin birileri var; onları haklı bulurlar, arkalarını kollarlar, terso bir durumda dikelirler karşıya. Onların birileri var ki başkalarını "olmasa da olur" nitelendirebilmeleri kolay. En çok da sevgili, ondan aldığın güç kalan herkesi gereksiz kılar ben bunu da biliyorum yaşadım, en kayda değmeyen de benim.

Benimle olmakla yokluğumun arasında kim için ne zaman en ufak bir fark oldu ki, sanmıyorum. Peki ya benim için neden her şey fark ediyor bunca? Ben de burda olmasam keşke. Aslında... Siz buna buradalık mı diyorsunuz gerçekten ya?
Ben akla gelmem, bırak akla gelmeyi yanıbaşınıza gelsem göremezsiniz çoğunuz. O yüzden gitmeye değer buluyorum kendimi, hala gidememiş ve nereye gideceğinden bi'haber de olsam. 

0 Yorum:

Yorum Gönder